Tres morts més al sociosanitari de Palafrugell eleven fins a les 30 el total de defuncions per coronavirusSegons la darrera actualització del balanç de la pandèmia que han fet els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) aquest dimarts, el brot al centre Palafrugell Gent Gran també ha comportat que hi hagi 32 pacients més ingressats amb coronavirus.. Les dades que facilita el SSIBE, però, també permeten veure com hi ha residents que superen la pandèmia. Des del dijous s'han donat cinc altes més, cosa que situa el total en dinou. Tot i que al sociosanitari ningú està pendent de rebre els resultats de la prova, sí que al Palamós Gent Gran hi ha cinc residents que l'esperen per veure si s'han infectat.

Segons l'actualització d'aquest dimarts, el total de casos de coronavirus diagnosticats pel SSIBE des de l'arribada de la pandèmia (que inclou pacients ingressats a l'hospital de Palamós i a altres centres assistencials i residències, pacients a domicili, professionals i víctimes mortals) és ja de 470. Això vol dir que des de dijous passat s'han detectat fins a dotze casos nous.

D'aquests, a l'hospital n'hi ha 25 d'ingressats, dels quals deu estan pendents de resultats. A més, d'ençà del 13 de març, l'hospital de Palamós ha donat 112 altes a persones que han superat la covid-19. Però des de l'inici de la crisi sanitària han mort dinou persones en aquest centre hospitalari.

En relació als professionals de les empreses del SSIBE, hi ha 43 casos confirmats de coronavirus entre el personal sanitari (sis menys que en el darrer balanç) i n'hi ha onze d'aïllats pendents de resultats de les proves (cosa que suposa que, des de dijous, n'hi hagi nou menys de confinats). D'altra banda, el SSIBE informa que un dels pacients ingressats a l'hospital de Palamós és personal sanitari.

Des de l'arribada de la pandèmia, també va morir una persona al centre Palamós Gent Gran. En aquest centre, segons les dades del SSIBE, no hi ha cap altre cas confirmat de covid-19. Però sí que hi ha cinc dels residents que estan pendent de rebre els resultats per veure si s'han infectat.

· Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus