El jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà ha acordat aquest divendres que ingressi a la presó el veí de Palamós que, aquest dimecres, va apunyalar la seva companya de pis, que està ingressada a l'Hospital Trueta de Girona.

L'ordre dicta que la presó provisional sigui comunicada i sense fiança, mentre la causa continua oberta per un delicte d'assassinat en grau de temptativa.

Els fets van tenir lloc cap a les 23:00 hores de dimecres en un immoble del carrer Dues Palmeres de Palamós, on l'agressor, de nacionalitat espanyola i 28 anys, i la víctima, de 34 anys i origen romanès, compartien habitatge.

Els Mossos d'Esquadra van ser alertats a aquesta hora que, en un pis de la població, s'estava produint una baralla i que semblava que l'home havia agredit la dona.

La patrulla desplaçada va trobar la víctima en estat molt greu i amb gran quantitat de ferides d'arma blanca al cos, alhora que els agents van tenir coneixement que l'autor de l'intent d'homicidi havia fugit al seu vehicle, tot i que es va lliurar més tard a la comissaria de la Bisbal d'Empordà, on va confessar que havia passat.