17 de juny de 2020
17.06.2020
Diari de Girona

Palamós es torna a quedar sense cinema amb el tancament de l'Arinco

La clausura ve motivada per un problema amb el lloguer durant la crisi del coronavirus

17.06.2020 | 10:43
El cinema Arinco va reobrir l'abril de l'any passat, foto d'arxiu

El cinema Arinco de Palamós no tornarà a alçar la persiana.

Segons avança Ràdio Palamós, l'empresa que el gestiona (Picking SPI) i que va reobrir el mític equipament cultural l'abril de 2019 ha decidit no reobrir-lo després del tancament el mes de març arran de la crisi del coronavirus.

El motiu del tancament, segons l'emissora, és la renegociació del lloguer dels mesos de tancament forçat per la Covid-19. El soci de l'empresa Picking, Víctor Lafuente assegura en declaracions a l'emissora, que el contracte s'ha rescindit aquesta setmana. Tot i això, destacata que fins ara "estaven satisfets amb el rendiment del cinema Arinco, i que l'objectiu era fer-hi reformes i continuar endavant amb el projecte".

L'Arinco va obrir les portes el 1961 i el 1990 es va convertir en una multisala.

El novembre del 2017 el cinema Arinco de Palamós projectava la seva última pel·lícula i alhora tancava portes al·legant manca de rendibilitat econòmica.

D'aquesta manera, el municipi es quedava orfe de sales de cinema ja que tot just tres anys enrera i a pocs metres de l'Arinco, també a l'Avinguda Onze de Setembre, el cinema Kyton havia abaixat la persiana.

L'any passat va reobrir les portes i els veïns del municipi es van bolcar en la seva inauguració.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook