L'alcalde de Sant Feliu condemna l'agressió amb salfumant una dona i una nena que es va produir ahir al barri de Vilartagues.

Ambdues estan ingressades a la Vall d'Hebron i la dona presenta ferides molt greus degut a les cremades i podria perdre un ull. Mentre que la nena de cinc anys presenta ferides més lleus.

El batlle de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas destaca en un vídeo comunicat que l'ajuntament rebutja qualsevol tipus d'agressió ja sigui per gènere o de qualsevol índole.

El ple de l'ajuntament avui ha llegit un manifest al començar de rebuig a l'agressió que va cometre un home de 40 anys que els Mossos d'Esquadra estan buscant, ja que va fugir després de l'agressió comesa a plena llum del dia al carrer València.

En el comunicat llegit i que es tornarà a fer públic ara a les 12 del migdia en una concentració davant de l'ajuntament, el consistori assegura qu donen suport a la família i condemnen qualsevol tipus de violència de gènere.

Rebuig d'ERC

La Federació de Girona d'Esquerra Republicana ha emès un comunicat on condemna l'agressió de Sant Feliu de Guixols.

I desitgen que tant la mare com la seva filla es recuperin de les lesions que han patit el més aviat possible.

Recorden també que "la xacra de la violència de gènere, en qualsevol de les seves formes, és un greu problema que ens toca a tots i totes".

Finalment, d'Esquerra i Jovent Republicà reiteren "que no normalitzem cap agressió ni cap mena de violència. Volem un país lliure i feminista!".