Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí a Sant Feliu de Guíxols l'home que dilluns va agredir amb àcid una dona i la seva filla de cinc anys.

L'arrestat és un home de 45 anys i de nacionalitat marroquina.

Els Mossos de Sant Feliu l'acusen de ser el presumpte autor de dos delictes de lesions, maltractament en l'àmbit de la llar i amenaces.

Els detingut, que no té antecedents, passarà properament a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.

La dona havia denunciat prèviament per un delicte de coaccions el seu presumpte agressor, que manté denúncies creuades amb el marit de la víctima.

El titular del jutjat d'instrucció número 3 de Sant Feliu de Guíxols va obrir una causa en rebre l'atestat per aquesta agressió i ahir va ordenar la detenció del suposat autor i va ordenar una ordre de protecció per a les víctimes.

Aquests fets que van tenir lloc dilluns al barri de Vilartagues van generar ahir una concentració davant l'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

Cal recordar que els fets es van produir al migdia del passat dilluns, quan els Mossos van rebre l'avís que una dona i la seva filla menor d'edat havien estat agredides per un home a la via pública. Els agents s'hi van dirigir d'immediat i van comprovar que l'agressor havia ruixat amb algun tipus de producte corrosiu, que finalment s'ha comprovat que era sosa càustica a la mare i nena de cinc anys, que van ser traslladades ràpidament a l'Hospital Vall d'Hebron.

Acte seguit, i després de recollir els vestigis del lloc, els Mossos van fer les pertinents tasques d'investigació per saber qui podia ser l'autor dels fets i van iniciar la seva recerca. Les indagacions han donat fruits aquest matí quan patrulles dels mossos de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols, l'ha localitzat i l'ha detingut.