El detingut per presumptament atacar amb sosa càustica una dona i la seva filla a Sant Feliu es troba des de primera hora del matí als jutjats de la localitat per declarar davant del jutge.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria local li han traslladat per tal que s'hi puguin practicar les diferents diligències previstes.

L'home, de 45 anys i nacionalitat marroquina va ser detingut ahir el matí en una àrea boscosa del municipi després d'haver fugit un cop presumptament haver atacat la dona i la seva filla. Els Mossos d'Esquadra l'acusen de ser el presumpte autor de dos delictes de lesions, maltractament en l'àmbit de la llar i amenaces.

Les dues víctimes encara estan ingressades a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. La dona, de 35 anys, té cremades greus i s'exposa a la pèrdua d'un ull. La menor està estable, ja que va resultar ferida lleu en l'atac.

La dona agredida amb àcid a Sant Feliu de Guíxols: "Ens ha cremat vives"

La dona agredida amb àcid a Sant Feliu de Guíxols: "Ens ha cremat vives"

L'atac amb sota càustica va tenir lloc dilluns al migdia al barri de Vilartagues. Els Mossos van rebre l'avís que una dona i la seva filla de cinc anys havien estat agredides per un home al carrer València. Els agents s'hi van dirigir tot seguit i van comprovar que l'agressor havia ruixat amb algun tipus de producte corrosiu -que finalment s'ha comprovat que era sosa càustica- la mare i nena de cinc anys, que van ser traslladades ràpidament a l'hospital Vall d'Hebron.

Els fets de dilluns es van produir després d'un episodi de denúncies creuades entre la dona, el seu marit i el presumpte agressor.