Un home d'uns 70 anys va morir ahir ofegat a la platja del Cau de Tamariu, al municipi de Palafrugell, segons va confirmar Protecció Civil. La primera alerta a emergències la va donar un veí de la zona cap a dos quarts de deu del matí després de trobar uns objectes personals i roba a la sorra. Fins al lloc s'hi va desplaçar la policia local de Palafrugell que, més tard, va localitzar un cos surant a l'aigua en un lloc de difícil accés.

Per això es va avisar a Salvament Marítim i a la Guàrdia Civil que es van encarregar de retirar el cadàver de l'aigua. El cos va ser traslladat a l'Institut de Medicina Legal de Girona on se li va practicar l'autòpsia.

La investigació està oberta i a càrrec de la Guàrdia Civil de Palamós. La víctima seria un veí de Sant Feliu de Guíxols, tot i això, la seva identitat no va ser confirmada. La cala del Cau de Tamariu té una longitud d'uns 30 metres i no disposa de servei de vigilància.

Aquesta és la quarta víctima mortal que es produeix aquest estiu a les platges catalanes. També ahir va morir a l'hospital Josep Trueta de Girona el nen de sis anys que es va ofegar a la platja de Roses, juntament amb un nen de set anys que també va morir. La primera víctima mortal va ser un home de 89 anys el 23 de juny a una platja de Barcelona.