12 de juliol de 2020
12.07.2020
Diari de Girona

Palamós executa l'arranjament de la vorera del carrer de l'Ametlla de Mar

Els treballs són el pas previ a l'execució del nou pla d'asfaltatges que té un cost total de 156.454 euros

12.07.2020 | 00:21
Les obres del carrer.

L'Ajuntament de Palamós va informar aquesta setmana de l'execució de les obres d'arranjament d'un sector de la vorera del carrer de l'Ametlla de Mar, concretament el que es troba ubicat a la dreta del tram entre plaça de la Catifa i el carrer d'Adrià Àlvarez, en sentit circulació, una part de la qual es trobava en mal estat.

Segons el consistori, l'actuació va a càrrec d'una empresa especialitzada i d'operaris de la Brigada Municipal de l'Ajuntament de Palamós. El projecte inclou l'enderroc de l'antiga vorera i la construcció d'una totalment nova.


Nou pla d'asfaltatge

Aquesta feina és prèvia a l'execució d'un nou pla d'asfaltatges al municipi, que es durà a terme un cop finalitzada la construcció de la vorera, i que a banda del carrer de l'Ametlla de Mar, també ha inclòs el carrer de Pere Joan, el tram del carrer de Joan Vilar (entre el carrer de Conrad Pallí Batet i el carrer de Rentadors); així com diferents zones de les avingudes de Catalunya i de l'Onze de Setembre. El material resultant del fressat del paviment es reaprofitarà per a la regularització de la superfície al carrer Maria Aurèlia de Capmany i l'aparcament del carrer Riera, tots dos construïts amb base de sauló. El pressupost global de tota aquesta actuació d'arranjament és d'un total de 156.454 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit