L'Ajuntament de Palamós va informar aquesta setmana de l'execució de les obres d'arranjament d'un sector de la vorera del carrer de l'Ametlla de Mar, concretament el que es troba ubicat a la dreta del tram entre plaça de la Catifa i el carrer d'Adrià Àlvarez, en sentit circulació, una part de la qual es trobava en mal estat.

Segons el consistori, l'actuació va a càrrec d'una empresa especialitzada i d'operaris de la Brigada Municipal de l'Ajuntament de Palamós. El projecte inclou l'enderroc de l'antiga vorera i la construcció d'una totalment nova.

Nou pla d'asfaltatge

Aquesta feina és prèvia a l'execució d'un nou pla d'asfaltatges al municipi, que es durà a terme un cop finalitzada la construcció de la vorera, i que a banda del carrer de l'Ametlla de Mar, també ha inclòs el carrer de Pere Joan, el tram del carrer de Joan Vilar (entre el carrer de Conrad Pallí Batet i el carrer de Rentadors); així com diferents zones de les avingudes de Catalunya i de l'Onze de Setembre. El material resultant del fressat del paviment es reaprofitarà per a la regularització de la superfície al carrer Maria Aurèlia de Capmany i l'aparcament del carrer Riera, tots dos construïts amb base de sauló. El pressupost global de tota aquesta actuació d'arranjament és d'un total de 156.454 euros.