23 de juliol de 2020
23.07.2020
Diari de Girona

Tres lladres assalten una casa a Mont-ras i amenacen amb una arma de foc el matrimoni que hi viu

Els delinqüents van entrar per una finestra, van sorprendre les víctimes mentre miraven la televisió i els van lligar

23.07.2020 | 15:02
Tres lladres assalten una casa a Mont-ras i amenacen amb una arma de foc el matrimoni que hi viu

Els Mossos d'Esquadra busquen tres lladres que aquest dimecres al vespre van assaltar un habitatge a Mont-ras (Baix Empordà) i van amenaçar el matrimoni que hi viu amb una arma. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i treballen per localitzar els assaltants.

L'assalt a la casa de Mont-ras va tenir passar poc després d'un quart de nou del vespre. Els tres lladres, que vestien roba fosca i portaven la cara tapada, van entrar a l'habitatge a través d'una finestra (que estava oberta). A la casa hi viu un matrimoni d'uns 70 anys, que en aquells moments estava mirant la televisió.

Els lladres van sorprendre les víctimes i les van amenaçar amb una arma de foc –no se sap si simulada. Van lligar l'home i la dona i els van exigir que els entreguessin diners i objectes de valor. La dona, però, va marejar-se i els tres delinqüents es van espantar i van decidir fugir sense endur-se pràcticament res. Sí que se sap, però, que es van emportar els mòbils de les víctimes.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i treballen per localitzar els assaltants. Els tres lladres tindrien una vintena d'anys i serien de procedència marroquina. De moment, no hi ha detinguts en relació amb el robatori.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook