30 de juliol de 2020
30.07.2020
Diari de Girona

Dimiteix el president de la junta del Parc del Montgrí per cansament

Narcís Coll, que ha ocupat el càrrec durant més de sis anys, lamenta dificultats administratives

29.07.2020 | 23:40
Dimiteix el president de la junta del Parc del Montgrí per cansament

El president de la junta rectora del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, Narcís Coll, ha dimitit després de més de sis anys ocupant el càrrec. En una carta, a la qual ha tingut accés Diari de Girona, Coll explica que està «una mica cansat» i que potser cal un president «un punt més reivindicatiu i executiu». A l'escrit, Coll exposa alguns dels motius que -assegura- l'han portat a prendre la decisió, criticant a la vegada, aspectes administratius com «la falta de recursos», «no poder contractar les persones amb els perfils que calen» o la lentitud en els tràmits. «Com a parc no acabem de fer el que, per mi ens correspon: liderar, dinamitzar, conciliar necessitats i interessos, i imposar-nos, quan hi ha diferències, amb la força del convenciment i amb consensos amplis», carrega el que ha estat president de la junta des del 17 d'abril de l'any 2014.

A l'escrit, també entona un mea culpa quan assegura que potser li «falten idees noves o trobar nous enfocaments a les existents» i quan recorda les coses que encara no s'han portat a terme com: la creació d'una associació d'amics del parc, disposar d'un equip més gran i multidisciplinar i «d'una seu digne», el pla estratègic del parc o accions de desenvolupament local sobretot amb el sector agrari, entre altres.

Finalment, i després d'un extens agraïment, Coll conclou la missiva amb el desig que tothom «es mobilitzi per un parc millor i per deixar un espai bo de veure i bo de viure, pels que hi som ara i pels que ens seguiran».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit