Aparatós accident de trànsit d'ahir a la matinada a accident de trànsit Platja d'Aro Un xoc entre dos vehicles va acabar causant destrosses al mur d'un edifici de la població. La Policia Local de Castell-Platja d'Aro va assistir el sinistre viari i s'apunta que un dels conductors es va saltar el senyal de stop i per aquest motiu va impactar contra un cotxe que anava pel carrer d'Enric Morera de la població costanera.

A conseqüència del xoc, un dels vehicles implicats va perdre el control i va acabar encastat contra el mur d'un edifici de la zona, que va patir destrosses.

Els dos vehicles implicats en l'accident també van acabar amb nombrosos danys. Els conductors van resultar ferits i una ambulància del SEM va traslladar la conductora d'un dels cotxes i el xofer de l'altre -ferits de caràcter lleu- a l'hospital comarcal de Palamós.

Els agents de la Policia Local van realitzar la prova d'alcoholèmia a ambdós conductors implicats en el sinistre i van donar negatiu. En les tasques d'emergències de l'accident, que va tenir lloc pels volts de tres quarts de tres de la matinada, també hi van intervenir Bombers.