L'Ajuntament de Palafrugell ha habilitat un nou aparcament gratuït per a 80 vehicles a Calella. Segons va informar el consistori, l'aparcament s'ha situat al final de l'avinguda del Mar i es troba a 10 minuts a peu de la platja. «L'objectiu és facilitar l'estacionament de les persones que van a la platja o a visitar Calella, a la vegada que es pacifica també el trànsit pels carrers vora mar d'aquest nucli costaner», asseguren des de l'Ajuntament.

L'espai s'ubica paral·lel a l'avinguda i té accés pel carrer de la Gavina, al qual es pot arribar travessant l'aparcament de sorra que ja hi havia o des de la rotonda del final de l'avinguda. Des de la plaça del Dr. Trueta, es pot agafar l'avinguda Joan Pericot i girar el primer a la dreta, rambla del President Josep Tarradellas, i després també a la dreta pel carrer Còrsega fins arribar al carrer de la Gavina.

Segons el consistori, aquesta actuació va amb línia amb l'estratègia municipal d'incrementar les zones d'aparcament tant al nucli de Palafrugell com als nuclis costaners.

Aquest estiu també s'han obert dos aparcaments a Llafranc, un proper a la platja al carrer Ciceró i un altre a la zona del Far de Sant Sebastià, que sumen 200 places d'aparcament gratuïtes.