L'exregidor de Sant Feliu de Guíxols, Quico Rodríguez Molina, va morir dimecres. Tenia 62 anys. Molina va ser edil d'Urbanisme i Medi Ambient a l'Ajuntament ganxó entre 1997 i 1999 càrrec al qual va accedir en substitució de Maria Lluïsa Ortigosa i sota les sigles d'Iniciativa per Catalunya Verds (ICV)- Esquerra Unida i Alternativa (EUiA).

Segons l'Ajuntament, a banda d'haver estat regidor aquests dos anys, Rodríguez havia treballat tota la seva vida a l'àrea d'Urbanisme del consistori ganxó, on va tenir diferents responsabilitats, una de les darreres va ser a l'Oficina Municipal d'Habitatge.

L'Ajuntament va informar de la mort de Rodríguez dimecres al vespre a través d'un comunicat: «L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols lamenta informar-vos de la mort de Quico Rodríguez i Molina, qui va ser exregidor dels anys 1997 al 1999, i treballador de la Corporació. L'Ajuntament expressa el seu més sentit condol i s'afegeix al dolor dels seus familiars per tan sentida pèrdua».

D'altra banda, els seus companys de militància, englobats principalment en l'agrupació de Guanyem Guíxols des del Carrer, també van expressar el seu condol per la pèrdua a través d'un comunicat: «En Quico Rodríguez Molina ens ha deixat als 62 anys. Ha estat un company serè, compromès i valent fins al final, com ho ha estat a la seva vida. Membre actiu d'ICV-EUiA, del 1997 al 1999 va ser regidor a l'Ajuntament. Lamentem la seva pèrdua, sempre estarà en el nostre cor. Descansa en pau, Quico».

En el comunicat de Guanyem, compartit a les xarxes socials, molts usuaris van escriure missatges de suport: «Un gran amic i persona, lluitador per la justícia social i la igualtat de drets de gènere i diversitat. Humil i generós. És un referent que perdo en vida. Ens tornarem a trobar», escrivia un company.