L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha aprovat inicialment el projecte executiu d'asfaltatge de 14 trams de carrers del municipi. Es tracta del projecte que ha guanyat els pressupostos participatius d'enguany i està dotat amb 100.000 euros. Segons va informar el consistori, en total, s'asfaltaran 1.884,37 metres quadrats, que corresponen a 14 trams de carrers del nucli urbà i d'urbanitzacions de Calonge i Sant Antoni: l'avinguda del Rosselló, el carrer Bitller, la plaça Quatre Camins, el carrer Marsella, l'Olot, el Volvos, el de la Selva, el Camí Fondo, el París, el d'Empúries, el d'Aigüestortes, el Manuel de Falla, l'avinguda de Pau Casals i el carrer d'Antoni Gaudí.

Aquest projecte va comptar amb el 18,62% del total de vots entre les 21 propostes que es podien votar. Els altres dos projectes més votats van ser la implementació d'una xarxa de carril bici i cicloturisme (12,59%) i la millora i ampliació dels parcs infantils (9,57%).

En els pressupostos participatius de 2020, es van presentar fins a un total de 257 propostes, de les quals després d'examinar-ne la seva viabilitat i del procés de validació, van sotmetre's a votació 21. La ciutadania va poder votar del 18 de novembre al 31 de desembre.