La Guàrdia Civil i la Policia Local de Sant Feliu han descobert dos cultius de marihuanade Sant Feliu de Guíxols.

Ambdós cossos policials han arrestat un home com a presumpte autor de tràfic de drogues.

En l'operació batejada com a Operació Gat Verd, han comissat també 25 plantes de marihuana de grans dimensions que pesaven 48 quilos i 300 grams de cabdells.

L'operació per desmantellar els cultius es fa realitzar aquest dimecres a les dues de la matinada. Es van comissar les plantes i van arrestar un home de nacionalitat espanyola.

L'actuació és fruit de les investigacions que la Guàrdia Civil de Girona porta a terme a la província, per tal d'erradicar el cultiu i l'elaboració de substàncies estupefaents en la seva demarcació.

L'actuació però va iniciar-se arran que la Unitat Orgànica de Policia Judicial de Girona van tenir notícies que en dos immobles de Sant Feliu, concretament als terrats es veien una gran quantitat de plantes de marihuana de considerable alçada.

Els investigadors van contactar amb la Policia Local de Sant Feliu que va constatar la veracitat dels fets.

A conseqüència, agents dels dos cossos van començar l'operació i com que les plantes es trobaven en dos habitatges particulars, van haver de demanar permís a l'autoritat judicial i els va donar el manament d'escorcoll.

El dia 2 de setembre, ambdós cossos policials van accedir als dos immobles i van localitzar 25 plantes de marihuana d'uns dos metres d'altura i un pes aproximat de 48 quilograms i un total de 300 grams de cabdells, que ja estaven disposats pel consum.

Davant dels fets, van detenir un home de nacionalitat espanyola per un presumpte delicte contra la salut pública.

Els agents van les diligències que van ser entregades juntament amb el detingut al jutjat d'Instrucció número tres de Sant Feliu de Guíxols