Sant Feliu de Guíxols és l'escenari de la recerca d'un veí de la població de 68 anys que va desaparèixer aquest dilluns.

El dispositiu que s'ha posat en marxa de forma activa avui es fa per terra, mar i aire.

La dona del desaparegut va posar la denúncia als Mossos d'Esquadrae.

Ahir ja es va fer una primera passa per la zona on se l'havia vist per últim cop però avui s'ha muntat un dispositiu on participen diversos cossos d'emergència.

L'últim rastre que es té de l'home és del mateix dia de la desaparició, pels volts de les vuit del vespre, a la zona de Canyet. Una àrea localitzada entre el municipi ganxó i Santa Cristina.

El dispositiu de recerca s'està realitzant per diversos punts del municipi i del veí.

Hi ha mitjans aeris dels Mossos d'Esquadra i dels Bombers, així com dotacions terrestres i membres de la Unitat de Seguretat Ciutadana dels Mossos i efectius de la Unitat Aquàtica i la Policia Marítima. També participen en aquesta recerca membres de la Policia Local de Sant Feliu i la de Santa Cristina d'Aro.

La família ha difós a través de les xarxes socials la desaparició i fa una crida a la gent perquè els ajudi en cas d'haver-lo vist.

Demanem ajuda per fer difusió. Persona perduda des d'ahir al migdia.Es diu Serafin Román Castaño i te 68 anys.L'últim...Posted by Rafa Roman Regalado on Dimarts, 8 de setembre de 2020