09 de setembre de 2020
09.09.2020
Diari de Girona

El Centre Tramuntana cuidarà les zones verdes de Sant Feliu de Guíxols

Format per persones amb discapacitat intel·lectual també s'encarregaran del servei a Santa Cristina d'Aro

08.09.2020 | 23:41
El Centre Tramuntana cuidarà les zones verdes de Sant Feliu de Guíxols

El Centre d'Ocupació Tramuntana, que ofereix serveis i suport a les persones amb discapacitat intel·lectual, s'encarregarà de la conservació, manteniment i millora de les zones verdes, espais enjardinats i altres espais públics inclosos en l'inventari d'espais verds municipals de Sant Feliu de Guíxols.

Segons va informar el Consell Comarcal Baix Empordà, el contracte tindrà una durada de tres anys i un import anual de 325.176 euros amb IVA a part.

En aquestes tasques hi treballaran tres oficials de primera de jardineria, un peó especialista i 10 peons més. 11 dels treballadors són usuaris amb discapacitat intel·lectual. El Centre ocupacional i especial de treball Tramuntana desenvolupa tasques al consistori ganxó des del 2002

D'altra banda, aquest centre també seguirà fent tasques de neteja, manteniment i conservació de diversos espais verds i zones verdes de Santa Cristina d'Aro a partir de l'octubre. En aquest cas, el contracte té una durada de 2 anys i un import anual de 79.992 euros amb IVA a part. En aquest cas s'hi destinarà un oficial/a de primera de jardineria i dos peons/es amb discapacitat intel·lectual.

El Centre Tramuntana depèn del Consell Comarcal del Baix Empordà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit