La campanya de la «Botiga al carrer» de Platja d'Aro celebrarà aquest cap de setmana el seu 20è aniversari. I per aquest motiu, es realitzarà un sorteig extraordinari que inclourà premis com: una estada d'una nit a l'hotel Bulevard amb esmorzar inclòs, un val per a dos menús gastronòmics al restaurant ChiaraMar, i un val regal de 1.000 euros per bescanviar en un mínim de deu establiments participants i amb un màxim de 100 euros a gastar en cada comerç.

Segons va informar l'Associació d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró (AdEM), que organitza l'esdeveniment, la festa començarà l'11 de setembre i s'allargarà fins al dia 13, quan es realitzarà el sorteig entre totes les persones participants. L'elecció del guanyador/a es publicarà a la història del perfil d'Instagram de l'AdEM. El premi caduca el 31 de desembre del 2020.

A banda de la celebració del sorteig extraordinari, durant la campanya també hi haurà activitats infantils, shows de màgia, pallassos, taller de globoflèxia, maquillatge i altres activitats pels més petits de la casa, sempre complint amb les mesures de seguretat pertinents. En total hi participaran mig centenar d'establiments del municipi.

Creada l'any 1977 i amb 180 associats, l'AdEM sempre ha apostat per la dinamització de l'àmbit empresarial, la desestacionalització de la temporada turística, i la promoció de la qualitat dels recursos i serveis que Platja d'Aro ofereix els 365 dies de l'any.