La Policia Local de Castell-Platja d'Aro va detenir la matinada del 18 de setembre dos homes armats que, presumptament, volien entrar a robar plantes de marihuana del pati d'una casa de Castell d'Aro.

Segons va informar ahir Ràdio Platja d'Aro, els fets es van produir a les quatre de la matinada del passat 18 de setembre quan una patrulla va observar que una furgoneta blanca,estava parada davant d'una casa, obstaculitzant la circulació d'un dels carrers del barri de La Coma. Quan els agents s'hi van acostar, van poder veure com tres homes sortien corrents del pati de la casa.

En veure els agents, els tres individus, que anaven vestits de negre i portaven guants de làtex, van fugir en direccions oposades. Tot i això, els policies locals van poder interceptar dos homes que portaven brides de plàstic en forma de manilles, un ganivet de grans dimensions i una pistola que després de ser revisada va resultar ser detonadora.

Després de demanar reforços, diversos agents de la policia de Platja d'Aro van inspeccionar la casa d'on havien sortit els individus i van trobar la porta d'accés oberta i a dins diverses persones dormint en diferents habitacions.

Una vegada comprovat tot l'habitatge, també es van descobrir plantes de marihuana al pati posterior. Per això, la policia creu que els detinguts pretenien robar la droga, neutralitzant els residents amb les brides amb forma de manilles. A més, a l'interior de la furgoneta que els tres homes van deixar abandonada al mig del carrer, els agents hi van trobar més brides i guants de làtex.

Davant dels indicis i de les versions contradictòries de les persones interceptades, els agents van procedir a la seva detenció. Segons l'emissora local, entre els dos detinguts sumaven més d'una cinquantena d'antecedents per delictes contra el patrimoni, alguns amb violència i intimidació.