Els Serveis de Salut Integrals del Baix Empordà van celebrar dijous al vespre, la desena jornada de recerca de la comarca, un esdeveniment que es fa cada dos anys per tal de compartir, i premiar, la producció científica realitzada per professionals de l'entitat.

Enguany, hi van concórrer 156 pòsters, 87 comunicacions orals, 20 treballs de batxillerat i 24 articles científics. A més, tres projectes van optar a la 2a edició de la Beca Joan Prat. Finalment es van atorgar cinc premis dotats econòmicament amb un total de 3.700 euros: la beca Joan Prat de recerca clínica va ser per a Ivet Clemente; el premi al millor pòster, per a Anabel Ibáñez; el guardó de millor comunicació oral, per a Alícia González; el de millor comunicació oral de residents, per a Albert Mas, i el Premi Boehringer Ingelheim al millor article científic publicat, per a Marc Carreras.

Aquesta edició va marcar el 20è aniversari de la creació del Comitè de Recerca de SSIBE, que estimula, adequa i canalitza la recerca que realitzen els professionals de l'entitat.