L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni va inaugurar dimarts passat l'ampliació del viver d'empreses Alta Mar, situat al Palau Firal de Sant Antoni.

Segons va informar el consistori, aquest espai de promoció empresarial estava al cent per cent de la seva ocupació i tenia llista d'espera d'emprenedors que s'hi volien instal·lar. Per aquest motiu, s'ha ampliat amb una superfície de 105 metres quadrats, que ha permès la creació de dos nous despatxos i augmentar l'espai destinat a coworking, que ha passat de tenir una capacitat de 8 taules a tenir-ne 12.

Les obres també han permès adequar una nova aula de reunions i de formació, de 16 metres quadrats, i la creació de dues cabines insonoritzades que permeten als usuaris fer trucades, videoconferències o reunions de petit format amb la major privacitat. El projecte també incloïa la creació de noves obertures a la Sala Tic així com millorar l'aïllament acústic de tot l'espai amb la col·locació d'una manta acústica sobre el fals sostre.

Amb l'ampliació, el viver passa de tenir una superfície útil de 185 metres quadrats a tenir-ne 285. El pressupost ha estat de 86.613,64 euros (71.581,52 euros + 15.032,11 euros d'IVA al 21%).