Els Mossos d'Esquadraperquè s'hi servien esmorzars i begudes en una terrassa amagada a l'aparcament.

Les denúncies imposades en aquest local del municipi baix-empordanès s'han aixecat des de l'inici del confinament -el mes de març- i ara durant les restriccions per la Covid-19.

A banda de totes aquestes irregularitats per incompliments de la Covid, la terrassa no disposa de permisos municipals en vigor.

Els agents de l'Àrea Bàsica Policial de La Bisbal d'Empordà han actuat en fins a tres vegades a l'establiment i a requeriment de queixes veïnals i de l'Ajuntament de Verges.

Es tracta d'un hostal que també treballa de restaurant - bar que ha acabat denunciat per incompliment de les mesures sanitàries de la Covid-19.

La primera de les actes es va tramitar el 14 de març, per no complir la normativa de la Covid-19 de salut pública, en ple inici de restriccions de l'estat d'alarma (fase 0).

Mesos després, el 25 d'octubre, els Mossos van aixecar més actes per incompliment, ja que s'exercia l'activitat de restauració/bar a la terrassa exterior de l'establiment.

Picaresca

Els agents van poder comprovar que la terrassa sempre es troba muntada i en ple rendiment. De fet, hi van localitzar diversos clients consumint productes i asseguts a les taules que estan distribuïdes al pàrquing del local.

Es dóna el cas que el local utilitzava la picaresca, ja que les taules queden ocultes perquè estan situades al fons del pàrquing i perquè els vehicles estacionats en dificulten la visió des de l'exterior. En total, el 25 d'octubre, la policia hi va trobar sis clients.

Al cap de pocs dies, el 3 de novembre, els Mossos van tornar a aixecar una acta per incompliment amb els mateixos extrems d'irregularitats.

Van tornar a trobar que el local tenia la terrassa muntada amb taules i cadires i persones consumint. En aquest cas, hi havia un total de quatre persones consumint a l'exterior.

Però la sorpresa també va venir quan a dins del local, els agents van localitzar dues persones esmorzant.

De fet, segons la policia, l'interior estava tot preparat per atendre comensals i servir àpats, quan aquest espai hauria d'estar tancat i només està permès servir menjars per emportar.

Terrassa sense permís

A banda de totes aquestes irregularitats per incompliments de la Covid, la terrassa no disposa de permisos municipals en vigor.

Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus