Un grup de voluntàries de la Fundació Oncolliga Girona han cosit 800 mascaretes per als alumnes de l'institut Frederic Martí Carreras de Palafrugell. Segons va informar l'entitat dedicada a l'ajuda al malalt de càncer i els seus familiars, aquesta iniciativa solidària va ser impulsada per l'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) del centre.

«Buscàvem opcions per gastar una part del pressupost en una acció que ajudés les famílies dels alumnes del centre i va sorgir la idea de fer mascaretes de protecció sanitària que, a més, tinguessin el valor afegit de ser solidàries», van explicar ahir fonts de la Junta.

Acte d'entrega

L'acte d'entrega de les mascaretes, elaborades per voluntàries de l'entitat a Mont-ras, es va fer ahir i hi va assistir la presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer.

L'Oncolliga confecciona mascaretes per encàrrec per a empreses, col·legis professionals i altres col·lectius. El donatiu és de cinc euros en el cas de les mascaretes d'adults i quatre euros en el cas de les infantils.