La Policia Local de Palafrugell va detenir, dimecres passat, dues persones per tenir marihuana valorada en 10.000 euros a l'interior de casa seva. Els agents van comissar 18 plantes de grans dimensions i de 650 grams de marihuana després de rebre diverses queixes veïnals.

L'actuació policial es va efectuar dimecres, quan els agents van desmantellar la plantació de marihuana que es trobava en un domicili particular, al barri de Mas Mascort del municipi. Les queixes dels veïns de la zona van posar sobre avís els agents locals, que van poder observar, des de l'exterior de l'habitatge, indicis compatibles amb un delicte contra la salut pública.

Segons va informar la policia, finalment, els agents van entrar al domicili i van poder constatar que a l'interior hi havia un cultiu interior amb una estructura totalment preparada per cultivar les plantes de marihuana i per a la seva distribució.

L'actuació policial va acabar amb la detenció de dues persones per un delicte contra la salut pública i la comissió de la plantació, amb un total de 18 plantes de grans dimensions i de 650 grams de marihuana, que ja estava preparada per a la venda i el posterior consum.

Segons estimacions de l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents del Ministeri d'Interior la droga estaria valorada en 10.000 euros.