Els Bombers van rescatar ahir al migdia una dona que va caure en unes roques al litoral de Sant Feliu de Guíxols. La víctima, de 50 anys, va resultar ferida i es va dislocar l'espatlla. Segons van informar els Bombers, els fets van produir-se cap a un quart de dues de la tarda a la zona de la cala del Vigatà. La víctima anava amb un gos i, per causes que es desconeixen, va relliscar i va caure en una àrea de roques.

Els Bombers van valorar el rescat amb barca, però, finalment, el van realitzar amb l'helicòpter. El mitjà aeri es va traslladar a la zona amb els especialistes en salvaments, els GRAE (Grup d'Actuacions Especials). El salvament es va donar per finalitzat cap a un quart de tres de la tarda.

Un cop els efectius dels Bombers van arribar fins a la zona on s'havia precipitat la víctima, aquesta es queixava del braç. Van comprovar que s'havia dislocat l'espatlla, la van atendre i van pujar-la fins a l'helicòpter. Posteriorment, el mitjà aeri va traslladar la dona ferida fins a la punta de l'espigó del port de Sant Feliu. Va aterrar-hi i al cap de pocs minuts una ambulància del SEM la va evacuar a un centre hospitalari.

Malgrat les restriccions pel coronavirus, els Bombers ahir van tenir serveis al medi natural. Fins a les dues de la tarda, quatre a tot Catalunya, inclòs el de Sant Feliu.