Un incendi en un pis de Sant Feliu de Guíxols ahir de matinada ha deixat un balanç de cinc ferits. Totes les persones van haver de ser rescatades pels Bombers, ja que es van confinar al teulat i en un balcó. Tot i això, van patir problemes respiratoris a causa d'haver inhalat fum. Van resultar afectades de poca gravetat i el SEM les va evacuar a l'hospital comarcal de Palamós. El foc, per la seva banda, va destrossar per complet la primera planta de l'immoble, tot i això, no presentava problemes en l'estructura, segons els Bombers. La resta de l'edifici va quedar afectat per fum.

El succés es va produir cap a tres quarts de cinc de la matinada i els Bombers es van activar amb vuit dotacions, i al lloc també s'hi van desplaçar diverses patrulles de la Policia Local de Sant Feliu i dels Mossos d'Esquadra.

El foc es va produir en un habitatge del carrer Monestir de Sant Feliu que consta de tres plantes. El foc es va centrar a la planta baixa i es va originar a la cuina. Les causes de moment es desconeixen. Els efectius de salvament van rescatar uns veïns que s'havien refugiat a la teulada. En total n'hi havia tres i per treure'ls d'allà van utilitzar l'autoescala. Mentre això succeïa també van ajudar a més persones que estaven confinades al balcó del primer pis.

Mentre uns evacuaven els veïns, els Bombers van estar atacant les flames i van poder donar el foc per controlat quan passaven 23 minuts de les cinc de la matinada.

Les flames van arrasar la primera planta però tota la resta de l'edifici va quedar ple de fum i, per aquest motiu, van haver de fer tasques de ventilació. La resta de l'immoble no va patir afectacions. L'estructura tampoc va resultar danyada, segons la primera inspecció ocular dels Bombers.