23 de novembre de 2020
23.11.2020
Diari de Girona

Afers Interns investiga el robatori d'un quilo de cocaïna de la comissaria dels Mossos de Sant Feliu

La droga estava emmagatzemada al búnquer, un lloc on només tenen accés determinats policies

23.11.2020 | 09:24
La comissaria dels Mossos de Sant Feliu

Afers Interns investiga el robatori d'un quilo de cocaïna de la comissaria dels Mossos de Sant Feliu de Guíxols.

La droga estava emmagatzemada al búnquer, un lloc on només tenen accés determinats policies.

Com ha avançat la Cadena SER i ha confirmat Diari de Girona, la investigació va començar fa setmanes i de moment no hi ha cap detingut ni tampoc cap persona identificada pel presumpte robatori.

Santa Coloma, l'antecedent

La investigació va començar després de revisar el búnquer arran del cas de tràfic de drogues a la comissaria de Santa Coloma de Farners. Responsables de la Unitat d'Investigació ho van descobrir.

El qual va acabar amb detencions: les de dos agents, un caporal dels Mossos i també un traficant. Per presumptament sostreure i revendre marihuana. Aquest octubre, l'Audiència va deixar amb llibertat els tres policies, dos d'ells sota fiança. Ja que havien entrat a presó des del 4 de setembre per integrar una presumpta trama de tràfic de marihuana.

El mes d'octubrre es va trobar a faltar un quilo de cocaïna i a partir d'aquí, el primer estadi de la investigació va iniciar-se des de la seu policial. Es van visionar les càmeres de vigilància de la zona però sense resultats.

La Divisió d'Afers Interns arran dels fets va començar la investigació interna i la setmana passada, la Unitat Canina va traslladar-se a la seu policial per mirar si localitzava algun tipus d'estupefaent en els espais comuns, tal com marca el protocol en aquests casos.

De moment no hi ha hagut resultats i no hi ha cap policia detingut ni imputat, però el que està clar és que per haver sostret la substància estupefaent, cal estar dins la comissaria. Però no tothom té accés al búnquer.

A més, el protocol marca que un policia no pot accedir sol en aquest indret de la comissaria i per tant, s'estan estudiant tots els moviments de les persones que hi tenen accés.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook