La Policia Local de Castell- Platja d'Aro ha detingut un home per agredir i arrossegar la parella al carrer pels cabells.

Els agents el va poder enxampar després de l'avís de dos testimonis, un dels quals va intervenir per aturar-lo i l'altre, va alertar la policia.

Els fets es van produir el dissabte al vespre, quan un testimoni va trucar a la policia que s'estava produint una agressió masclista, als afores de la població.

El testimoni va relatar que un home estava agredint la seva parella i l'arrossegava per terra al carrer.

Mentrestant, l'altre testimoni va intentar aturar la baralla però l'agressor li va dir que "l'havia de colpejar, perquè era la segona vegada que li feia". Finalment, els va poder separar i l'agressor va fugir i també la víctima.

Ambdós van marxar i diverses patrulles de la Policia Local de Platja d'Aro es van activar per localitzar-los. Les descripcions dels testimonis van ser claus i van trobar-los junts no massa lluny de la zona dels fets. Ambdós estaven discutint a crits.

A la dona, els agents la van trobar amb diversos blaus, tenia marques a la cara i diverses zones del cos.

L'home, de poc més de 30 anys, va acabar detingut pels fets. Es dona el cas que ja té antecedents policials per fets similars.

Des de la Policia Local destaquen l'actuació dels testimonis que a banda d'avisar i aturar l'agressió també van voler testificar per un nou cas de violència masclista.