Palamós rebrà els Reis d'Orient el pròxim dia 5 de gener a la Nau dels 50 metres. Un espectacle acompanyarà la seva arribada, amb música, llums i la màgia del circ. L'Ajuntament del municipi ha organitzat tres sessions, a les 16.30, 18.00 i 19.30 hores, en què els nens i nenes i les seves famílies podran veure'ls arribar.

Les tres sessions tindran una cabuda de 450 persones cadascuna, amb les localitats reservades prèviament de forma gratuïta, numerades i respectant la distància de seguretat.

Hi haurà un total de 450 localitats repartides al llarg de la Nau dels 50 metres i es muntaran dues pantalles gegants a banda i banda d'aquesta perquè aquells seients que quedin més allunyats de l'escenari tinguin també una bona visibilitat de l'espectacle.

Una vegada finalitzat l'espectacle, tots els assistents, de manera ordenada i mantenint les distàncies de seguretat, passaran per davant l'escenari on podran saludar a distància a Ses Majestats. A la nit, una gegant estrella d'Orient guiarà els Reis pels principals carrers de Palamós perquè puguin arribar a totes les cases.