La Policia Local de Palafrugell

Els agents el van enxampar «in fraganti» amb unes tisores després de muntar un dispositiu a la zona afectada, el barri de Vilaseca-Bruguerol.

Els fets es remunten a principis de mes, quan la Policia Local es va assabentar de les queixes veïnals reiterades i de rebre una quinzena de denúncies alertant d'aquests fets.

Tots els afectats eren propietaris de vehicles que estaven estacionats al carrer Balmes i al voltant d'aquest vial.

El passat dia 12 de gener, quatre agents de la Policia Local van establir un dispositiu amb l'objectiu de localitzar el principal causant de les punxades de rodes durant els últims dies.

Així, finalment van veure com un veí del mateix carrer Balmes sortia del seu domicili, s'acostava fins un Opel de color gris i s'ajupia amb una actitud sospitosa.

Els agents, que van actuar amb rapidesa i el van poder interceptar. En l'escorcoll li van interceptar un objecte punxant que hauria servit per punxar les rodes: unes tisores de cuina d'acer.

Davant les evidències, els agents van procedir a la seva detenció.

El detingut és un home de 72 anys i veí de Palafrugell mateix. Quan els policies el van sorprendre in fraganti, va assegurar-los que estava "malalt i que necessitava punxar les rodes". I també els va confessar que havia punxat les rodes de més de 12 vehicles.

Els agents, veient la situació el van traslladar al CAP perquè tingués l'atenció especialitzada necessària i un cop visitat, el detingut va ser traslladat a les dependències policials.