La Policia Local de Palafrugell ha detingut cinc joves, quatre d'elles menors d'edat, per robar

Els agents han pogut recuperar els objectes robats: un televisor i dos portàtils. Els cinc presumptes lladres són veïns de Palafrugell, compten amb antecedents i són coneguts de fets similars.

L'actuació policial es va desenvolupar a aquest diumenge cap a dos quarts de set de la tarda, després de rebre una trucada on, un testimoni informava que havia vist un grup de joves que sortien de l'interior d'un domicili amb diversos objectes sostrets, els quals havien marxat corrents en direcció al càmping Tamariu.

Una dotació es va dirigir al lloc del fets a través del camí vell de Tamariu mentre una altra ho feia per l'accés principal.

Fugen al bosc

Al cap de pocs minuts, els agents que circulaven pel Camí vell van poder localitzar cinc joves que coincidien amb la descripció. Aquests, en veure als agents, van fugir en totes direccions, endinsant-se al bosc a l'altura de la Font d'en Cruanyes.

Els agents van fer recerca pel bosc i van localitzar els cinc joves. La policia també va poder recuperar els objectes que, posteriorment, va reconèixer el propietari de l'habitatge, que eren una televisió de 32 polsades i dos ordinadors portàtils.

En l'actuació també van col·laborar els Mossos d'Esquadra, segons informa la policia, i els joves, un cop detinguts, van ser traslladats a la comissaria de La Bisbal d'Empordà.