La Policia Local de la Bisbal d'Empordà ha detingut tres persones per robar a la deixalleria municipal. Els fets es remunten a diumenge a la tarda quan un testimoni va veure com dues persones saltaven la tanca perimetral de l'equipament, mentre que una tercera s'esperava a l'exterior amb un vehicle, on carregava tot el material robat.

El veí va alertar a la Policia Local que ràpidament va desplaçar-se fins al lloc, però els lladres van intentar fugir amb el vehicle carregat amb la ferralla.

Finalment, el desplegament de patrulles del cos de seguretat va permetre interceptar-los passat Corçà, quan ja havien sortit de la Bisbal i anaven en direcció Girona. Una patrulla dels Mossos d'Esquadra també es va desplaçar al lloc per donar suport a l'actuació.

El maleter carregat

Els agents van identificar els ocupants del vehicle: dos homes i una dona. Que van quedar detinguts per ser els presumptes autors d'un robatori amb força ja que portaven el maleter carregat d'objectes robats de la deixalleria.

A més, els van denunciar per haver trencat el confinament municipal, ja que encara era vigent i no es podia sortir del municipi arran de les restriccions de la pandèmia covid.

El cos policial municipal agraeix la col·laboració ciutadana en aquesta detenció i la resta de serveis que realitzen i asseguren que és un element que consideren «essencial» per poder dur a terme les seves actuacions.