Els Mossos d'Esquadra han descobert una gran finca de Regencós on s'hi cultivava marihuana i amb una bodega oculta que ja estava preparada per a aquesta funció. Els agents van desmantellar el cultiu i van arrestar tres homes. La casa tenia punxada la llum i està ubicada molt a prop d'una benzinera amb l'alt risc que això podia generar.

Els arrestats són tres homes de 32, 39 i 48 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de l'esmentat municipi, Palamós i Santa Eulàlia de Riuprimer (Osona). Els acusen de ser presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un de defraudació de fluid elèctric. Després de passar a disposició judicial, van quedar lliures amb càrrecs.

Tot va començar a principis de gener, i gràcies a la col·laboració ciutadana, quan els Mossos de la Bisbal van saber de la possible existència d'una plantació de marihuana situada en una gran finca del carrer Ample de Regencós. Després de les primeres indagacions de la Unitat d'Investigació, van constatar que feia una forta olor i se sentien sorolls de maquinària.

Perill per la llum punxada

D'altra banda, la companyia elèctrica va inspeccionar el domicili i va concloure que tenia la llum punxada. Es dona el cas que la casa estava ubicada molt a prop d'una benzinera, amb l'alt risc que això suposa. El matí del 9 de març, juntament amb agents de l'ÀRRO de Girona, van registrar la finca, que constava de cinc edificacions amb moltes estances i zones de jardí. Durant l'escorcoll, els agents van trobar totes les habitacions i passadissos preparats per al cultiu de la marihuana, i s'observava que recentment s'havia retirat la collita.

Els policies van localitzar també les restes de plantes a terra i instal·lació elèctrica funcionant. Els Mossos destaquen que també hi havia una bodega oculta subterrània amb tot preparat per al cultiu.

A l'edificació van trobar esqueixos, un assecador, una bossa amb un quilo de marihuana i nombrosos aparells. Els Mossos van detenir dos homes que eren dins la plantació i un tercer al polígon industrial del poble.