Palamós comptarà, a partir del mes vinent, amb la seva primera síndica municipal de greuges. Així ho va designar dimarts el ple municipal, que va donar el seu suport unànime a la persona proposada per l'actual síndic Palamosí, David Sagrera, i ratificada per l'Alcaldia de l'Ajuntament de Palamós. Es tracta de la palamosina Fina Camós Ramió, que prendrà plenament possessió del càrrec el mes vinent, coincidint amb el ple municipal d'abril, un cop ratificat amb decret d'alcaldia i publicat al Butlletí Oficial de la Província.

D'aquesta manera, Camós donarà relleu al fins ara síndic, David Sagrera, que va tancar el seu mandat donant lectura de la Memòria d'actuacions executades per l'Oficina del síndic durant l'any 2020.

La nova síndica, de 64 anys, és llicenciada en farmàcia i des de l'any 1986 ha estat vinculada professionalment a la Fundació Hospital de Palamós-SSIBE, com a cap del Servei Farmàcia fins a 2017, i d'on aquest mes de març deixa d'exercir definitivament la seva activitat professional per jubilació.