El Consell Comarcal del Baix Empordà, juntament amb la Xarxa Comarcal de Tècnics de Promoció Econòmica de la comarca, va realitzar divendres al matí un reconeixement públic a aquelles empreses «socialment responsables» de la comarca durant la pandèmia.

Les empreses guardonades per la seva capacitat d'innovació i d'adaptació davant les dificultats de la pandèmia de la covid-19 han estat Begur Sarfa S.L, Apartaments Gibert, Sherpa Certification S.L, Club Tennis d'Aro, Planamar Beach Hotel, Gelateria Ghiotto, Restaurant Gran Catalina 2016 S.L, Te Gust, Llet Nostra Ramaders del Baix Empordà, Green Food Export Iberica, Restaurant Pa i Raïm, Peixos Mielgo 3.0, La Fleca de l'Empordà, Nautica Costa Brava, Carnisseria Arnall, Hotel La Costa i Carnisseria Seli. També es va reconèixer la tasca de totes aquelles empreses del territori per a les quals l'ocupació de qualitat ha estat una de les seves prioritats.