La conductora de 38 anys que va resultar ferida aquest diumenge en un accident de trànsit a Torrent segueix ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'hospital Josep Trueta de Girona. El seu estat segueix essent de gravetat, ja que va patir lesions que la van deixar crítica en el moment del sinistre viari. Un home de 52 anys també va resultar ferit en el succés i va ingressar al Trueta.

L'accident de trànsit de gravetat cal recordar que es va desencadenar aquest diumenge, dia de Pasqua, cap a les nou del vespre. Dos turismes que circulaven per la carretera GI-652 van xocar frontalment a l'altura del quilòmetre 2,5. Arran del succés van resultar ferits els dos conductors de cadascun dels vehicles.

La més malparada, però, va ser la conductora de 38 anys que anava en un dels cotxes. Va quedar atrapada a dins del vehicle i no en podia sortir. Els Bombers van haver de realitzar tasques d'excarceració i la van treure greument ferida del vehicle. El SEM la va atendre i la va traslladar ferida crítica a l'hospital Josep Trueta de Girona perquè presentava ferides de molta gravetat. Ahir, en tancar l'edició, la conductora encara estava ingressada a l'UCI del centre sanitari.