La Policia Local de Palafrugell ha detingut un home per robar en botigues del centre de la població trencant els vidres de l'aparador.

Els agents van arrestar ahir durant una persecució a peu després de cometre un cop en una botiga del carrer Cavallers.

Al detingut se l'acusa de ser el presumpte autor de quatre robatoris que s'han produït al centre del municipi en l'última setmana i durant el toc de queda.

Arran d'aquests fets que havien tingut lloc a establiments de la zona comercial al centre de la vila, la Policia Local va establir un dispositiu, amb agents de paisà, per posar fi a aquesta situació.

Entre els establiments que havien estat afectats pels robatoris també s'hi trobava L'Imperdible, la botiga de roba de segona mà que té Càritas a la localitat.

Tots els robatoris van produir-se amb el mateix modus operandi: tenien lloc a la nit, s'accedia als locals trencant els vidres de l'aparador i durant el toc de queda. Unes hores en què no hi havia ningu pels carrers més cèntrics de Palafrugell.

Finalment, la passada matinada del 3 de maig, el presumpte autor va accedir a un establiment del carrer de Cavallers. Una patrulla de la Policia Local ràpidament va intervenir.

Malgrat que en un primer moment no el van poder localitzar, més tard gràcies a una trucada del propietari de la botiga i visionant les càmeres del mateix establiment afectat, van localitzar a l'autor dels fets i després d'una persecució a peu pels carrers es va procedir a la seva detenció. Els agents també van recuperar material dels robatoris i eines que s'utilitzen per cometre els fets delictius.