Uns desconeguts van atacar la matinada de dimarts un cotxe patrulla de la Policia Local de Palamós mentre acudien a fer un servei. El vehicle va rebre l’impacte de dues ampolles llançades des de la plaça de la Murada, que van provocar una gran esquerda a l’altura del conductor del cotxe.

Els fets van passar quan uns veïns de la zona de la plaça de la Murada van avisar de matinada a la Policia Local perquè hi havia un grup de joves fent el brètol entre aquesta zona i la Platja Gran. Expliquen que va ser de camí a atendre aquest servei quan, al seu pas per l’avinguda de l’Onze de Setembre, van rebre un fort impacte al vidre del parabrisa.

Segons afirma el consistori, el cop va ser causat pel xoc contra el parabrises de dues ampolles de vidre llançades des de la plaça en qüestió. Els tres agents que es traslladaven amb el cotxe van resultar il·lesos, però segons va informar l’Ajuntament de Palamós i es pot veure a la imatge que van compartir a les xarxes socials, l’impacte va causar desperfectes al vidre davanter del vehicle.

Rebuig contra els fets

Consternats pels fets i assegurant que investigaran qui van ser els responsables de l’acció, el consistori palamosí va mostrar a través de les seves xarxes socials el «més enèrgic rebuig contra qualsevol classe de violència que posi en risc a les persones o als seus servidors públic» i va afegir que «amb atacs com aquests, que la Policia Local investiga, la societat perd valors, i al mateix temps, efectius materials o personals que ens ajuden a vetllar cada dia per la nostra seguretat».