Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes i una dona, d'entre 24 i 52 anys i de nacionalitat romanesa, per tres robatoris en botigues de la Bisbal d'Empordà. Els fets es remunten al 14 de maig cap a tres quarts de deu del matí quan la policia va saber que una persona havia robat productes d'un supermercat del carrer Aigüeta. Quan els agents hi van arribar, van saber que la persona en qüestió havia pujat a un cotxe on hi havia dos ocupants més que l'esperaven fora i que havien fugit en direcció Girona. Amb la descripció facilitada, van iniciar la recerca i una patrulla els va localitzar a pocs metres d'un altre establiment de la mateixa zona.

En aquesta ocasió, també van veure que hi pujava una persona que sortia del supermercat i marxava direcció Palafrugell.

La policia va interceptar el vehicle i després d'identificar-los, va escorcollar els tres ocupants, as que va localitzar unes tisores que haurien utilitzat per retirar els dispositius d'alarma dels productes. Un dels homes, a més, duia una malla de ciclista sota la roba per ocultar els objectes robats.

Al maleter del cotxe, hi van trobar múltiples objectes sense que els ocupants en poguessin justificar la procedència. Els mosso van saber que els havien sostret de tres establiments comercials de la zona. Davant de les evidències, els van detenir a tots tres.

Els arrestats, amb antecedents, van quedar en llibertat després de declarar a dependències policials amb l'obligatorietat de comparèixer davant del jutge quan siguin requerits.