La Comissió Reguladora de la marca Gamba de Palamós, formada per l’Ajuntament de Palamós i la Confraria de Pescadors del municipi, va lliurar dimecres a la Casa del Mar, les certificacions que acrediten un total de cinc restaurants com a nous integrants de la marca de garantia «Gamba de Palamós».

Es tracta concretament dels restaurants palamosins: Celler de la Planassa, El Nou Baretu, La Fàbrica del Gel, La Palmera i el Sant Grillat. Aquests restaurants se sumen ara a les 184 empreses i establiments, que inclouen barques d’arrossegament del port palamosí, peixaters, distribuïdors i restaurants de la vila i també d'altres municipis, que ja són acreditats amb aquest distintiu que es va crear l’any 2008 amb l’objectiu d’assegurar el bon ús de la marca Gamba de Palamós, la seva qualitat, la seva promoció, divulgació i prestigi.

Entre els establiments que ja són certificats es destaquen: el restaurant Celler de Can Roca, de Girona; el Casamar, de Llafranc; Can Jubany a Calldetenes, el restaurant Bo.TiC, de Corçà; o bé el restaurant Eth Bistro, de Vielha, en aquest darrer cas, el primer establiment que obté aquest certificat de la província de Lleida.

L’acte va ser encapçalat per l’alcalde, Lluís Puig; la gerent de la a Confraria de Pescadors, Cristina Mañas; i el regidor de Promoció Econòmica, Emili Colls, que van fer el lliurament dels certificats.