La Policia Local ha detingut un home a Palafrugell per intentar robar amb violència un rellotge de 400 euros.

El lladre és un reincident i conegut pels agents i va colpejar la víctima intentar sostreu-li l'objecte de valor.

La Policia Local el va arrestar poca estona després i després d'identificar-lo per la foto feta pels veïns que van auxiliar el ferit de l'estrebada.

L'arrestat és un veí de la població i està acusat de ser el presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació

Els fets es van produir al voltant de tres quarts de deu de la nit del passat diumenge, quan la Policia Local va rebre avís que s’acabava de produir un intent de robatori. El denunciant va explicar que havia patit una forta estrebada per part d’un presumpte lladre quan li volia sostreure el rellotge que portava. Un objecte valorat en uns 400 euros.

Aquests fets van tenir lloc al carrer de la Tarongeta del municipi, a tocar d’un bar molt concorregut del centre de la vila. A més, la víctima va rebre diversos cops reiterats amb l’objectiu, per part de l’agressor, d’aconseguir l’objecte.

La víctima va ser auxiliada per veïns i ciutadans que eren a la zona poca estona després dels fets. Aquests van fer una fotografia a l’agressor amb el telèfon mòbil.

Reincident

Aquesta imatge va ser recollida pels agents de la Policia Local que van iniciar la recerca immediatament, ja que es tractava d’una persona reincident i coneguda per part dels agents. Uns minuts més tard, la patrulla policial va localitzar el presumpte autor dels fets al carrer Torres i Jonama, on va ser detingut. 

La Policia Local va traslladar al detingut a les dependències de la comissaria dels Mossos d’Esquadra perquè passés a disposició judicial al jutjat d’instrucció de guàrdia de la Bisbal d’Empordà.