Els divuit xefs del col·lectiu gastronòmic Cuina de l’Empordanet van presentar dimarts la seva nova guia de restaurants, en un acte que va tenir lloc al Bo.TiC de Corçà, que recentment ha sigut guardonat amb la segona Estrella Michelin.

Respecte a la darrera edició de la guia, de fa dos anys, la publicació arriba amb novetats. Pel que fa al disseny, es dona prioritat a la qualitat de les fotografies, elaborades per Lluís Català i centrades a donar protagonisme als xefs, als seus plats i als paisatges que envolten els restaurants. Quant als continguts, s’ha donat entrada a dos nous restaurants: el Saó de Fonteta, dirigit per Vicenç Fajardo, i el Diferent de Begur, amb Marc Caner al capdavant.

La guia s’ha editat en dues versions, una en català i francès, i l’altra en castellà i anglès.

Acabat l’acte de presentació, els assistents van gaudir d’un esmorzar, amb tastets preparats per diversos dels restaurants del col·lectiu, vins i productes de les marques col·laboradores.