El projecte estratègic Palamós Peix, impulsat per l’Ajuntament de Palamós, el Museu de la Pesca i la Confraria de Pescadors de Palamós va passar el dissabte passat pel mercat de Palafrugell per fomentar el consum de peix fresc i de proximitat entre la ciutadania usuària del mercat, amb experiències gastronòmiques i culturals que posen en valor els elements diferencials i singulars del territori marítim i pesquer local.

Durant tot el matí pescadors palamosins, formats com a MasterPeix, acompanyats de l’alcalde de Palamós, del patró major de la Confraria de Pescadors de Palamós, i dels regidors de Promoció Econòmica dels dos ajuntaments, varen ser els prescriptors i promotors entre el públic del mercat, de diversos productes pesquers, molts d’ells desembarcats cada dia al port de Palamós. Les persones que es varen apropar a l’estand van poder assaborir, en aquest cas, la recepta d’escabetx de peix blau.

Després de Palamós el mes de juny i ara Palafrugell, aquesta campanya seguirà en els propers mesos als mercats de Sant Feliu de Guíxols, Olot, Girona i Salt, inclosos dins la Xarxa de Mercats Municipals de la Diputació de Girona.