Situada entre cala Maset i cala del Cranc, coneguda com a "cala del Niu", aquest indret vora la platja de Sant Pol (Sant Feliu de Guíxols) permet que hi hagi un màxim de cinc gossos en total. És una cala de dimensions reduïdes, però força plana, amb roca i sorra i on els gossos hi poden jugar i banyar-se.

Hi ha un seguit de normes, com aquesta del màxim de cinc gossos en total a l'espai, així com el fet que els propietaris han de recollir tots els residus que els gossos produeixin, i portar-los a la paperera més propera al camí de ronda. Cal, també, respectar les mesures sanitàries en matèria de Covid-19, com distància de seguretat, mascareta i les que siguin vigents en tot moment.

Com arribar-hi

A la cala per a gossos s'hi arriba a través d'una curta caminada a través del camí de ronda, d'entre cinc i deu minuts, depenent del punt d'accés. No hi ha zones properes d'estacionament a la vora. 

Cal tenir present que no hi ha punts aigua potable. De la mateixa manera, si el mar està amb fort onatge o perill, des de l'Ajuntament es demana no deixar entrar els gossos a l'aigua.

La regidora de Platges, Marifé Larragay, explica que portaven dos anys intentant trobar l'autorització administrativa de Costes per tal de trobar un espai adient per als gossos.