Diumenge a la matinada es va produir a Palamós una nova batalla multitudinària nocturna, aquest cop a l’aparcament públic de Cervantes. La baralla es va iniciar cap a dos quarts de dues de la matinada i va acabar amb ferits lleus. Alguns dels implicats anaven armats amb pals i es va necessitar la intervenció de diferents efectius policials.

Els primers a arribar al lloc dels fets van ser dues dotacions de la Policia Local de Palamós. Aquests, en veure’s sobrepassats per la magnitud de la baralla, van demanar el suport dels Mossos d’Esquadra.

En aquells moments els Mossos no disposaven de cap patrulla a la zona, raó per la qual van contactar amb la Policia Local de Calonge i Sant Antoni, que, segons informa Ràdio Palamós, va enviar-hi una dotació. D’altra banda, també es va intentar avisar la Guàrdia Civil, sense èxit. Finalment, els Mossos d’Esquadra van poder enviar dos indicatius d’ARRO, que van ajudar a calmar els ànims de la gent fins que els participants van anar marxant.

Segons les mateixes fonts, la baralla l’haurien originat sis persones, però amb el pas de les hores se n’hi van anar afegint fins a arribar a la vintena.

La majoria dels participants pertanyien a una mateixa família i el motiu de l’inici de la baralla no està clar. Finalment, els agents van identificar sis persones, però ningú va voler presentar cap denúncia. Un dels implicats va haver de ser traslladat a l’hospital de Palamós per un atac d’ansietat, mentre que altres presentaven contusions lleus.

Tanmateix, durant la baralla un dels vehicles dels implicats va patir desperfectes. Cal recordar que fa un mes una baralla multitudinària a la platja Gran de Palamós va acabar amb un jove de 16 anys amb una ganivetada superficial a la zona del pit. Segons els Mossos, hauria estat víctima d’un intent de robatori violent en el mateix moment dels enfrontaments.