Gairebé 2.000 persones han visitat aquest cap de setmana la fira Expohàbitat al Palau Firal de Sant Antoni, que se centra en els aspectes relacionats amb sostenibilitat, noves propostes energètiques, domòtica, medi ambient i noves tecnologies. L’esdeveniment, organitzat entre l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i representants dels diferents sectors, va obrir les portes dissabte 9 d’octubre a les 10 h del matí i va finalitzar diumenge 10 d’octubre a les 20 h.

Durant el cap de setmana, més de 30 expositors van mostrar els seus productes i serveis, amb estands dedicats al sector de la llar amb productes i serveis com ara piscines, lloguer, llars de foc, jardineria, decoració, reformes o compravenda.

Al voltant de la fira es van fer diverses activitats relacionades amb el món de la llar, com la xerrada «Harmonia en els espais vitals», a càrrec de David G. Quesada, el taller «Dormir sí, és clar, però sobretot descansar», a càrrec de Pere Perpinyà o el taller «Decora la teva llar amb plantes», per part de Judith Martínez.