Un accident de trànsit que s'ha produït a Jafre ha acabat aquest matí amb dues dones ferides. Una d'elles de caràcter greu.

El sinistre viari ha consistit en el xoc d'una furgoneta i un cotxe que circulaven per la GI-634, via que uneix Jafre amb Colomers.

Ha tingut lloc quan passaven pocs minuts d'un quart de vuit del matí, a l'altura del quilòmetre 5 d'aquesta via que uneix el Gironès amb el Baix Empordà.

A conseqüència del xoc, dues dones han resultat ferides. Una d'elles ha quedat atrapada a dins del seu vehicle i per això, els Bombers - que han activat quatre dotacions- han hagut de practicar tasques d'excarceració.

Un cop fora, el SEM ha atès les dues dones ferides. Ha enviat a lloc fins a tres ambulàncies, que han traslladat les dues afectades -una de gravetat i l'altra, ferida poc greu- fins a l'hospital Josep Trueta de Girona, segons el Servei Català de Trànsit.

Els Mossos de Trànsit per la seva banda estan al càrrec de la investigació de l'accident.

Arran de l'accident i la retirada dels vehicles implicats s'ha donat pas alternatiu a la carretera durant prop de tres hores.