La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) ha detingut un home per agredir i colpejar l'exparella en ple carrer. L'individu té 56 anys i és de procedència marroquina. Els fets van passar aquest divendres cap a les tres de la tarda al carrer Joan Goula, davant el pis on vivien. Els agents van rebre la trucada alertant-los de l'agressió i quan van arribar al lloc, van trobar la víctima malferida. Un veí que des de casa havia escoltat els xiscles de la dona, va gravar amb el mòbil com l'agressor l'empentava, li donava un cop de puny al cap i feia que piqués contra la paret. Les imatges s'han aportat a la causa. La dona va necessitar ser atesa al CAP, des d'on se la va traslladar a l'hospital de Palamós per fer-li una exploració.

Poc després de les tres de la tarda, la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols va rebre un avís des del 112. Un veí havia trucant per alertar que un home estava agredint una dona al mig del carrer Joan Goula. Una patrulla va anar fins al lloc i, davant d'un portal, van trobar la víctima arraulida plorant. Estava molt nerviosa i tenia contusions visibles a la cara.

La dona, que té 55 anys, els va explicar que la seva exparella l'havia agredida davant el pis on vivien. I que, després, havia fugit. Un dels veïns que havia baixat a ajudar-la va explicar als policies que havia gravat l'agressió amb el mòbil i va aportar les imatges.

A la gravació es veu com l'individu forceja amb la víctima al portal. L'home li pren la bossa de mà, empenta la dona cap a fora el carrer i allà, mentre la víctima xiscla atemorida, li engega puntades de peu i la colpeja. L'agressor també li dona un cop de puny al cap, que fa que la víctima es colpegi contra la paret de la façana i caigui al terra. Després, quan un vianant intenta separar-lo de la dona, es gira i marxa del lloc.

Arran de les lesions, la víctima va necessitar ser atesa al CAP, on se la va portar en ambulància. Des d'aquí, se la va derivar a l'hospital de Palamós per fer-li una exploració.

La Policia Local va buscar l'agressor per la zona però no el va localitzar. Mentre es trobava parlant amb testimonis, però, ell mateix va tornar al carrer Joan Goula. Eren cap a dos quarts de cinc de la tarda. Allà els agents el van detenir per un delicte de violència de gènere.

La Policia Local va traslladar l'arrestat a comissaria. El detingut es va lliurar als Mossos d'Esquadra, que seran ells els qui s'encarregaran de portar-lo a disposició judicial.