La Policia Local de Palafrugell ha detingut el presumpte autor de tres robatoris al centre de Palafrugell. En aquest cas, la col·laboració ciutadana va ser clau per aconseguir enxampar-lo.

L'arrestat és un home de 25 anys a qui acusen de dos robatoris violents i un furt.

Els fets van passar dilluns passat al matí quan els agents de la policia van rebre l'avís d'adreçar-se a un establiment del centre perquè, al seu interior, un client havia estat afectat pel robatori del seu telèfon mòbil. 

Uns minuts després, una ciutadana denuncia que ha estat víctima d’una estrebada a l’aparcament del Casal, on un individu li ha sostret la bossa de mà. Poc després, el mateixa va succeir a un d’avançada d’edat al carrer de Palamós.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, i les imatges gravades a l’interior de l’establiment on es va produir el furt del telèfon mòbil, els agents va aconseguir una descripció exacta del possible responsable d’aquests fets.

Els agents de la Policia Local, deu minuts més tard de l'últim cas, van localitzar una persona al carrer Mestre Sagrera que coincidia amb la descripció. D’aquesta manera, van detenir el presumpte autor d’aquests fets delictius.