La Policia Local de Palafrugell va realitzar aquest passat cap de setmana un control preventiu arran d'una macrofesta en una discoteca de Calella i que va aplegar més de 1.800 persones.

Aquest servei es va fer durant la tarda de dissabte i va acabar entrada la matinada del diumenge i va acabar amb 22 denúncies -una d'elles de tipus penal-.

Segons informa el cos policial, van establir diversos controls i van aixecar 12 actes per tinença de substàncies estupefaents. A banda, també van denunciar conductors per anar sota els efectes de substàncies. Concretament, van aixecar sis denúncies per donar positius en drogues i tres per alcoholèmies administratives i una penal.

A banda de les denúncies, el cos policial també va haver d'intervenir per una baralla que va tenir lloc a l'interior de l’aparcament de l’establiment i que segons la policia, va finalitzar sense més incidència i

El servei va estar format per 10 agents i també hi va participar la unitat canina. Un servei que fa més d'un any que ja té el cos de la Policia Local de Palafrugell, i que està especialitzada en la recerca de la tinença de substàncies estupefaents.

El gos de la Unitat Canina de Palafrugell després de l'actuació

El gos de la Unitat Canina de Palafrugell després de l'actuació AJUNTAMENT DE PALAFRUGELL